Find inspiration til

festenbrylluppetreceptionenbyfestenkonfirmationen

Bryllupper 2023

Udklip fra årets bryllupper

Konfirmationer 2023

Årets skønne og glade konfirmationer, som vi fik lov at hjælpe med. Her er rig mulighed for at lade sig inspirere af de mange kreative løsninger. Husk at vores telte er af nyere kvalitet og siderne altid uden folder og krøller. Dugene er ligeledes renset af professionelle og altid sprøde og pletfrie.

30 års fødselsdag med Hawaii tema

Her har kunden valgt et 6*9 m telt med panorama gavl, PVC gulve, rundborde og blå luksus stole. En virkelig fin fest – hvor det illustreres rigtig fint at når den får fuld gas med op pyntning kan man få den helt rigtige Hawaii stemning!

Øllets dag 2022, Flakhaven

Øllets dag er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor øl entusiaster mødes og sætter fokus på øl og ølkultur. Her har vi sat et 9*33 m telt op uden sider og dertil et 6*6 m telt til scene – kunden har ydermere valgt langborde og vores populære borde/bænkesæt. Hvilket vi mener er fuldstændig uundværlig til sådan en dag hvor fællesskab hyldes!

Privat arrangement

En super hyggelig havefest med et 6*9 m telt med vores fine lyskæder med klare pære, der sætter stemningen! Der er dækket op på rundborde og luksus stole. Lige ledes har kunden valgt PVC gulve, da festen holdes på græsplæne. Vi anbefaler altid PVC gulve, både for at passe på vores stole og jeres græsplæne, men også fordi man undgår en del kondens i teltet på de varmere dage

Firmareception

Her har kunden til en firma reception valgt flere telte sammenbrygget med indvendige tagrender – vi ligger os altid i selen for at finde en løsning der sætter de rigtige rammer om arrangementet. Her er teltet sat op på asfalt og dermed er der brug for beton klodser. Igen er der valgt gulv – det er ganske enkelt bedst for stolene men også blødere at gå på.