Ale No.16 5,7% 20 l.

kr. 600.00

Refsvindinge Ale No 16 er en mørk, overgæret guldøl med en styrke på 5,7%. Den er brygget på vand, malt, humle samt original engelsk gær. Øllet har en maltet smag med et strejf af nødder, en let ristet aroma og en tilpas sødme.

Ale no. 16 blev i 1997 kåret til “Danmarks bedste øl” og er siden da også kåret som verdens bedste øl adskillige år i træk. Du har altså her mulighed for at tilbyde dine gæster en helt særlig øl på vores fadølsanlæg.

Kategori:

Beskrivelse

Refsvindinge Bryggeri og Maltgøreri I/S, bedre kendt som Bryggeriet Refsvindinge, er et gammelt landbryggeri, som ligger på en gård ved Ørbæk på Østfyn syd for Nyborg. Bryggeriet er grundlagt i 1885, og var i begyndelsen et hvidtølsbryggeri. Den første pilsner blev brygget i 1986, og derefter kom guldøl og senere ale samt mange andre øl. Bryggeriet drives i dag af 4. generation af familien Rasmussen.

Bryggeriet er kendt for at brygge gamle danske øltyper, som ellers er forsvundet, hvor den mest kendte er den meget røgede Skibsøl. De mest udbredte øl fra Refsvindinge Bryggeri er Ale no. 16 og Mors Stout. Ale no. 16 blev i 1997 kåret til “Danmarks bedste øl”, og blev siden udnævnt til nummer 1 på verdensplan for tredje gang i streg til Verdens Bedste Øl Awards.

Titel

Go to Top